Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Molenstraat 9 in Dreumel 6621 BE

Molenstraat 9

6621 BE Dreumel
Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Omschrijving

Een oude woning is niks voor jou. Jij schrijft liever zelf geschiedenis in je huis. De allereerste voetstappen op de vloer, een bad dat nog nooit billen heeft gezien, een keuken waarin nog nooit is gekookt… het zijn allemaal dingen waarvan jij blij wordt. En dus is dit droomhuis jouw nieuwe begin. En dit nieuwe begin jouw droomhuis.

Kavel klaar om te bebouwen
Vergeet het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Een oude woning is niks voor jou. Jij schrijft liever zelf geschiedenis in je huis. De allereerste voetstappen op de vloer, een bad dat nog nooit billen heeft gezien, een keuken waarin nog nooit is gekookt… het zijn allemaal dingen waarvan jij blij wordt. En dus is dit droomhuis jouw nieuwe begin. En dit nieuwe begin jouw droomhuis.

Kavel klaar om te bebouwen
Vergeet het gemeentehuis. De vergunningen voor jouw toekomstige woning zijn allemaal al geregeld. Deze kavel in Dreumel kan meteen worden bebouwd. Er is een vergunning afgegeven voor een huis dat identiek is aan het huis dat ernaast staat. Door wie je het laat bouwen mag je zelf weten. Ook bepaal je zelf hoe je tot op bepaalde hoogte hoe je de woning afwerkt en indeelt.


Gebruiksoppervlak wonen: ca. 134 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 29 m²
Totaal Bruto inhoud woning: ca. 608 m²

Voor € 200.000 is deze kavel van ruim 825 m² van jou, inclusief vergunningen. Voor de bouw ben je niet gebonden aan een aannemer.

Neem een voorbeeld aan je buren

Kopje suiker lenen bij de buren? De huizen worden gespiegeld gebouwd, dus je weet de weg naar hun keuken moeiteloos te vinden. Kunnen de kinderen het goed met de buren vinden? Doe dan als Jip en Janneke en maak een gat in de heg. Zo lopen ze makkelijk heen en weer. Ook handig als een bal in de aangrenzende tuin is gevlogen. In de heerlijke diepe tuin is de kans namelijk groot dat er gevoetbald gaat worden.

Zo ziet een perfecte indeling eruit

Dit huis wordt niet alleen licht, maar ook slim. Het is namelijk perfect ingedeeld. Er is bijvoorbeeld heel veel ruimte gereserveerd om te ontspannen en te eten. In de flinke woonkamer en dito eetkamer heb je alle ruimte voor gezellige avonden aan tafel of op de bank. Over alles is nagedacht bij het ontwerp. Boodschappen gedaan voor de hele week? Je rijdt zo de garage in en zet al je voorraad direct vanuit de garage in de bijkeuken.

Alle ruimte om schaapjes te tellen

Op de eerste verdieping heb je alle ruimte om schaapjes te tellen. Ook hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De drie slaapkamers zijn heerlijk ruim en ook op de badkamer is niet bezuinigd. Indien gewenst, is er ruimte om één van de slaapkamers op te delen zodat er een vierde slaapkamer ontstaat.

Verder is ruimte gemaakt voor een apart toilet op de overloop. Zo is douchen en badderen altijd een frisse aangelegenheid. Nog meer ruimte nodig? Trek dan de vlizotrap naar beneden en maak gebruik van de ruime vliering. Hier bewaar je bijvoorbeeld die mooie fotoboeken van de bouw van je huis, de kerstspullen of de jeu-de-boules-ballen voor de competitie in de zomer.

WONEN IN DREUMEL 

Rustiek gelegen aan de rivier de Waal, in het meest westelijke puntje van het Land van Maas en Waal, ligt het dorp Dreumel. Dreumel is een zelfstandig dorp wat beschikt over alle basisvoorzieningen, zoals winkels en een basisschool. Daarnaast heeft Dreumel een rijk verenigingsleven en diverse sportvoorzieningen, zoals een voetbalclub, een tennisvereniging en een volleybalclub. Uniek binnen de regio is het openluchtzwembad 'De Zeven Morgen'. De omgeving kenmerkt zich door een rijke natuur, waar het prima recreëren is. 

Naast de mooie landschappen, welke gevormd zijn door de rivieren de Waal en de Maas, zijn er veel weilanden en boomgaarden. Een omgeving die u het gevoel van vrijheid geeft! Dreumel is onderdeel van de gemeente West Maas en Waal, waarin Beneden-Leeuwen een centrumfunctie vervult. Verder ligt Dreumel centraal in Nederland tussen Tiel en Oss, maar ook tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch, met prima aansluitingen op de A15, A2 en de A50. 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 200.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 825 m² Kadasteroppervlakte 825 m² Kadastrale gegevens Gemeente Dreumel Sectie A Oppervlakte 825 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Molenstraat 9 in Dreumel 6621 BE Molenstraat 9 in Dreumel 6621 BE Molenstraat 9 in Dreumel 6621 BE

3D Plattegrond

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.