Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Rooijsestraat 107 02 in Dreumel 6621 AL

Rooijsestraat 107 02

6621 AL Dreumel
Vraagprijs € 300.000,- v.o.n.

Omschrijving

Ooit was het een toneelgebouw, danszaal en zangstudio, maar nu huisvest dit pand aan de Rooijsestraat 107 in Dreumel 5 gave appartementen. Ga jij het liefste dansend door het leven en zie jij jezelf al zitten in de laatste beschikbare maisonnette (op nummer 107-02)? Lees snel verder en wie weet speel jij dadelijk de hoofdrol op de plek waar ooit het podium stond!

Het appartement heeft...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2023 Woonoppervlakte 98 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Ooit was het een toneelgebouw, danszaal en zangstudio, maar nu huisvest dit pand aan de Rooijsestraat 107 in Dreumel 5 gave appartementen. Ga jij het liefste dansend door het leven en zie jij jezelf al zitten in de laatste beschikbare maisonnette (op nummer 107-02)? Lees snel verder en wie weet speel jij dadelijk de hoofdrol op de plek waar ooit het podium stond!

Het appartement heeft drie kamers, een kelder, dakterras, bergschuurtje en een privé parkeerplaats. Met dit appartement ben je klaar voor de toekomst, want de woning beschikt over een warmtepomp voor zowel warm water, verwarming als ook koeling, energielabel A++, 7 zonnepanelen en is bovendien gasloos. Daarnaast is deze maisonnette uitermate geschikt voor de uitoefening van een beroep aan huis dankzij de grote kamer met toilet op de begane grond.

De vraagprijs voor dit appartement bedraagt € 300.000,-- Vrij Op Naam doch exclusief de eventueel verschuldigd overdrachtsbelasting.

Wonen

Het pand aan de Rooijsestraat 107 stamt uit de jaren ’60, maar heeft een complete metamorfose ondergaan en herbergt sinds dit jaar 5 verschillende appartementen. Waarvan alleen de maisonnette aan de Rooijsestraat 107-02 nog te koop staat. Met recht lest-best! Deze uitdrukking slaat in dit geval echt de spijker op zijn kop.

Trouwens over spijkers en ander gereedschap gesproken; die heb je hier nog wel nodig. De woning wordt (deels) casco opgeleverd, dus dat betekent dat jij zelf letterlijk en figuurlijk kleur kunt geven aan deze prachtige woning!

De woonkamer bevindt zich in dit appartement op de eerste verdieping. En met bijna 8 meter aan lengte, heb je genoeg bewegingsvrijheid. Zelfs dansen kan hier prima en is ook passend gezien de geschiedenis van het gebouw. Swingen kan trouwens gewoon op kousenvoetjes, want er ligt overal vloerverwarming. Je kunt hier bovendien zowat naar buiten ‘chachacha-en’, want de kamer gaat bijna naadloos over in het aangrenzende dakterras, wat dit vertrek nóg ruimtelijker maakt.

Koken

Krijg jij energie van koken of vreet het juist al jouw levenslust op? Lucky you, want je mag hier zelf bepalen of je gaat uitpakken met de keuken. Deze zit namelijk nog niet in het huis, dus jíj bepaalt (en betaalt ;-)). Ga jij voor een landelijke keuken of juist een modern en strak exemplaar? Of hecht jij vooral waarde aan een goede magnetron voor al je kant-en-klaar maaltijden? Behoor jij trouwens tot de laatste groep? Het appartement ligt in het centrum, dus er zijn genoeg horecagelegenheden op loopafstand.

Slapen en baden

Op de begane grond vind je twee kamers, waarvan één kamer flinke afmetingen heeft. Deze heeft tevens een aparte toiletruimte, waardoor dit vertrek zeer geschikt is voor het uitoefenen van een beroep aan huis. De badkamer is ook op de begane grond gesitueerd en is al zo goed als klaar. Deze beschikt over een douche, wastafel en toilet. Over het aantal wc’s heb je in dit huis sowieso niet te klagen, want ook op de eerste verdieping vind je nog een 3e toilet.

Buitenleven

Het appartement heeft een kelder en een bergschuurtje. Ideaal is het aangename dakterras. Een heerlijke plek waar je elke zonnestraal kunt meepikken. Het appartement ligt midden in het dorp, dus je hebt hier alle voorzieningen bij de hand. Je hoeft eigenlijk niet weg, maar mocht je dat toch willen: je auto parkeer je bij thuiskomst weer fijn op je eigen privé parkeerplaats.
Wonen in Dreumel

Rustiek gelegen aan de rivier de Waal, in het meest westelijke puntje van het Land van Maas en Waal, ligt het dorp Dreumel. Dreumel is een zelfstandig dorp wat beschikt over alle basisvoorzieningen, winkels als de Jumbo en het Kruidvat, een huisartsenpraktijk, een apotheek en een basisschool. Daarnaast heeft Dreumel een rijk verenigingsleven en diverse sportvoorzieningen, zoals een voetbalclub, een tennisvereniging en een volleybalclub. Uniek binnen de regio is het openluchtzwembad 'De Zeven Morgen'. De omgeving kenmerkt zich door een rijke natuur, waar het prima recreëren is.

Naast de mooie landschappen, welke gevormd zijn door de rivieren de Waal en de Maas, zijn er veel weilanden en boomgaarden. Een omgeving die jou het gevoel van vrijheid geeft! Dreumel is onderdeel van de gemeente West Maas en Waal, waarin Beneden-Leeuwen een centrumfunctie vervult. Verder ligt Dreumel centraal in Nederland tussen Tiel en Oss, maar ook tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch, met prima aansluitingen op de A15, A2 en de A50.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 300.000,- vrij op naam Prijs per m² € 3.061,22 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2023 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk 1961 en vernieuwd in 2023 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en beschutte ligging Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 98 m² Woonkameroppervlakte 30 m² Inhoud 396 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Indeling Overige inpandige ruimte 15 m² Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafel, Toilet, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Dakterras Ja Voorzieningen Glasvezel kabel, Zonnepanelen Energie Energieklasse A++ Energie einddatum 18-08-2032 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming Warmtepomp Warmwater Doorstroomboiler Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting Eigen toegewezen parkeerplaats Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Dreumel Sectie A Perceelnummer 2688 Index 2 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring