Mijn favorieten

Wij halen het beste uit de belangrijkste geldverstrekkers

Waarom zou u naar een onafhankelijk hypotheekadviseur gaan?

Wie een hypotheekadviseur zoekt, gaat vaak eerst naar zijn of haar bank. En dat is begrijpelijk. Banken zijn grote ondernemingen die veel vertrouwen genieten bij hun klanten. Maar is dat vertrouwen altijd terecht?

Wie geeft u de beste deal?

Natuurlijk: uw bank zal u prima adviseren. Feit is wel, dat uw bank u een hypotheek zal adviseren van… uw bank. Maar er zijn (veel) meer aanbieders, met evenveel hypotheekaanbiedingen. Sommige aanbiedingen zijn slechter, andere zijn beter. Dus hoe weet u nu zeker dat u de beste hypotheek krijgt?

Hulp bij vergelijken

Zelf vergelijken is voor veel mensen erg lastig en misschien ook voor u. Makelaars en Assurantiekantoor Van Erp is een onafhankelijk erkend hypotheekadviseur die dit voor u kan doen. Wij bemiddelen voor meerdere partijen en kunnen hierdoor optimaal inspelen op uw persoonlijke situatie. Kortom, wij begeleiden u tijdens het gehele hypotheektraject, onderhouden voor u de contacten met de bank, taxateur, notaris en veel belangrijk nog... ook de komende 30 jaar kunt u op ons advies rekenen!


 

Starterslening

Starterslening

De gemeente West Maas en Waal en Druten helpen starters op de woningmarkt.

De starterslening is bedoeld voor kopers die niet eerder een eigen woning hebben gehad en die hun eerste woning niet volledig kunnen financieren met een hypotheek.

Door de aangescherpte regels is het voor veel mensen die voor het eerst een woning kopen niet altijd even gemakkelijk om de financiering van de toekomstige woning rond te krijgen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via (0487) 59 1562 of stuur een e-mail naar: info@vanerpadvies.nl

Wij helpen je graag verder!