Mijn favorieten

Maatwerk als standaard

Een verzekering verzekert u tegen de ongelukken en ongemakken die ieder mens kunnen overkomen. Dat is een veilig gevoel. Maar dat veilige gevoel kan vals blijken te zijn als een verzekeraar het laat afweten, juist als u ´m het hardst nodig hebt. Omdat de polisvoorwaarden misschien anders waren dan u dacht. Of omdat u zich onvoldoende hebt verzekerd. Een onafhankelijk verzekeringsadviseur kan voor u het verschil maken.

Als onafhankelijk intermediair zorgen wij er niet alleen voor dat u de juiste verzekeringen met de juiste dekkingen hebt, maar ook dat ze naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien komen wij op voor uw belangen als u schade heeft en aanspraak moet maken op uw verzekering.

Dat doen we al bijna 60 jaar voor zowel particulieren als bedrijven. Onze naamsbekendheid en betrouwbaarheid is groot. Dit willen we houden zo. Daarom doen wij er alles aan om u een goede dienstverlening te geven.

Goed regelen betekent vaak ook snel regelen. Daarom bieden wij op deze website een aantal handige hulpmiddelen waarmee u zich kunt oriënteren op onze diensten en op de producten die wij bieden. Wij benadrukken dat wij daarnaast altijd klaar staan om u met onze persoonlijke adviezen te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.